שרימפס ודגנים עם Succotash
רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מים, סלרי, רוטב טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Succotash סתיו עם Grits Gruyère, סוכת שרימפס, ו Edamame Succotash עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים 1 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני, כבד; בהדרגה לטאטא שיבולת שועל. להפחית חום; מבשלים, חשוף, 20 עד 25 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, ולהוסיף חמאה 1/4 כוס גבינת פרמזן, ערבוב עד גבינה נמסה; לכסות ולשמור חם.
חום 1 כף שמן במחבת sauté או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף שעועית לימה, בצל, סלרי וגזר; sauté 2 דקות.
להוסיף 1/2 כוס מים; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
מוסיפים תירס; לבשל, חשוף, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים 1 כף הנותרים למחבת, וחום; מוסיפים שרימפס, ומבשלים 1 עד 2 דקות בכל צד.
להוסיף בשר חזיר ושאלות; לבשל 2 דקות.
מוסיפים יין לבן ומבשלים למחבת deglaze (ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית המחבת).
מוסיפים תערובת שעועית לימה וחצאי עגבניות למחבת. מבשלים 1 עד 2 דקות או עד מחומם דרך. מערבבים הנותרים 1/4 כוס חמאה, מיץ לימון, ורוטב טבסקו; העונה לפי הטעם עם מלח (כ 1/4 כפית) ופלפל לבן.
מגישים שרימפס succotash על גריסים חמים.