קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

שרימפס וחבית מחניק

שרימפס וחבית מחניק
גשו לסופר וקנו מלח, גרגירי אבן, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו שרימפס וחבית מחניק, השרימפס הנידח של מישל וגריסים, ו שרימפס וגרגרים נמוכים עם חרדל Vidalia ירוקים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את החלב לרתיחה. מערבבים את שיבולת השועל, ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד משיי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בינתיים, מחממים שמן זית וחמאה במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מטגנים בצל עד רך, ואז זורקים פנימה שרימפס. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 4 עד 5 דקות, או עד שהשרימפס הופך לורוד. מערבבים תערובת שרימפס לתוך שיבולת שועל, וממשיכים לבשל במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
4
מגישים חם.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.