שרימפס וחבית מחניק
גשו לסופר וקנו מלח, גרגירי אבן, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו שרימפס וחבית מחניק, השרימפס הנידח של מישל וגריסים, ו שרימפס וגרגרים נמוכים עם חרדל Vidalia ירוקים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא את החלב לרתיחה. מערבבים את שיבולת השועל, ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד משיי, על 10 דקות.
בינתיים, מחממים שמן זית וחמאה במחבת מעל חום בינוני.
מטגנים בצל עד רך, ואז זורקים פנימה שרימפס. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 4 עד 5 דקות, או עד שהשרימפס הופך לורוד. מערבבים תערובת שרימפס לתוך שיבולת שועל, וממשיכים לבשל במשך 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.