קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

שרימפס וטסו פסטה

שרימפס וטסו פסטה
שרימפס ופסטה טאסו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 1046 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פסטה rotini, תערובת cajun תיבול, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה מצוין. מתכונים דומים: אוקרן ועגבניות עם שרימפס ג'מבו וטסו, Cajun Tasso תירס מאק צ'ו עם שרימפס בגריל, ו שרימפס צ'רלסטון ודגנים עם רוטב סרטנים כחול טאסו.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה מתגלגלת. מערבבים את rotini לתוך המים הרותחים. הטבח חשף, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בטוסו, ומבשלים עד חום זהוב, כ 5 דקות. מערבבים את השום, בצל, פלפל ירוק, בצל ירוק וסלרי. מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
בצל ירוקבצל ירוק
שמן זיתשמן זית
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיף את בזיליקום, טימין, Cajun תיבול, ורוטב חם; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
רוטב חריףרוטב חריף
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
5
יוצקים את השמנת, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומערבבים את גבינת פרמזן. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מתחיל להתעבות מעט, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
קרםקרם
רוטברוטב
6
מוסיפים את שרימפס וזנבות סרטנים, ומבשלים עד חם, ואז לזרוק עם פסטה rotini.
מרכיבים שתצטרך
זנבות סרטניםזנבות סרטנים
RotiniRotini
שרימפסשרימפס
7
מפזרים פטרוזיליה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה Aubert לורן ויניארד עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 139 דולר לבקבוק.
יין אובר לורן שרדונה
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.