קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

שרימפס ולינגוויני ארטישוק

שרימפס ולינגוויני ארטישוק
שרימפס ולינגוויני ארטישוק דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, . 99 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, שמן זית, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די טוב. נסו שרימפס וארטישוק לינגוויני אלפרדו, Linguine שרימפס ברוטב עגבניות ופטה (Aka שרימפס Saganaki Linguine), ו לינגוויני לב ארטישוק וארטישוק ירושלמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים פסטה במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
בעוד פסטה מבשלת, בצל מטוגן ושום בשמן במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
דַק-דַק-
3
הסר לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים שרימפס לטפטופים הנותרים, ומבשלים כ -3 דקות. מערבבים לבבות ארטישוק, יין, מיץ לימון, קליפת לימון, מלח, פלפל, ובצל מבושל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
חום לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום נמוך; מבשלים, מכוסה, במשך 4 עד 5 דקות. לזרוק עם פסטה ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.