שרימפס ונקניק Pilau
שרימפס ונקניק Pilau עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל, שרימפס, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: נקניק מעושן ועוף Pilau, קרולינה זהב Pilau עם שרימפס, ו שרימפס-ו-במיה Lowcountry Pilau.
הוראות
לקלף שרימפס, עוזב 6 או 8 עם זנבות על; devein, אם תרצה.
מבשלים בייקון בתנור הולנדי גדול עד פריך; להסיר בייקון, הזמנת 2 כפות טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר; להתפורר ולהניח בצד.
סאוט 6 עד 8 שרימפס עם זנבות ב בייקון חם טפטוף במשך 3 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד.
הסר מהתנור ההולנדי; להפריש.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים נקניק, ומבשלים 5 דקות או עד הנקניק הוא השחמה.
מוסיפים אורז, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 עד 4 דקות או עד אורז מצופה בשמן.
מערבבים 2 כוסות מרק עוף, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים 1 מרק כוס, ומבשלים, מכוסים, 15 דקות, מוסיפים מרק נוסף במידת הצורך.
מסדרים שרימפס מבושל באופן שווה על תערובת אורז בתנור הולנדי. מכסים ומבשלים 5 דקות; לזרוק בעדינות. למעלה עם שרימפס שמור עם זנבות.
הסר מהחום; לכסות, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.