קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

שרימפס וסוכר אפונה Lo מיין

שרימפס וסוכר אפונה Lo מיין
שרימפס וסוכר Lo מיין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 4 מעריצים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אפונים מסוכרים, שרימפס, שמן שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. נסו שרימפס וסוכר אפונה Lo מיין, קארי אדום עם שרימפס וסוכר הצמד אפונה, ו שרימפס בקארי עם אפונה הצמד סוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 10 אינץ', שמן חום וחמאת בוטנים על חום בינוני רק עד חמאת בוטנים נמסה. מערבבים אטריות (מתוך קופסת עוזר עוף) עד מצופה. מערבבים 2 1/4 כוסות מים ואת תערובת הרוטב (מתוך קופסת עוזר עוף).
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
תערובת רוטבתערובת רוטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
3
להפחית חום; מערבבים אפונה. כיסוי; מבשלים 6 דקות, ערבוב מדי פעם. מוסיפים שרימפס. כיסוי; מבשלים 4 עד 5 דקות יותר או עד אטריות מכרז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.