שרימפס ופלפל אדום מוקפץ
שרימפס ופלפל אדום מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 359 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, רוטב סויה, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: שרימפס תאילנדי מערבבים ומטגנים עם קישואים, שרימפס מערבבים פריזר חבילה, ו מהיר 10 דקות שרימפס טריאקי מוקפץ.
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה בינונית; להפריש.
חום 1 כפית שמן במחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים שרימפס, ומטוגנים 3 דקות.
הסר שרימפס מהמחבת; להתחמם.
מוסיפים בצל, פלפל וברוקולי; מטוגנים 4 דקות או עד crisptender.
להוסיף תערובת מרק. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
להוסיף שרימפס; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.