שרימפס ופסטה עשב לימון
שרימפס עשב לימון פסטן הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות ותקני פסטה עם עניבת פרפר, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סירופ לימון עם פירות יער וקרם לימון כקינוח. נסו שיפודי שרימפס בגריל עם פטה לימון-עשב, פלפל אדום קלוי ופסטה עשב עם שרימפס, ו תבלין טרי ופסטה שום עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, לבשל ירקות קפואים במיקרוגל לפי הוראות על החבילה.
בקערה גדולה, לזרוק פסטה מבושלת וירקות, שרימפס מבושל, 1/2 כוס גבינה, קליפת לימון, שמן ועגבניות. מחלקים תערובת בין 4 קערות רדודות או צלחות; מפזרים גבינה נוספת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.