קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

שרימפס וצדפות Littleneck עם וופלים אורז בר

שרימפס וצדפות Littleneck עם וופלים אורז בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס וצדפות Littleneck עם וופלים אורז בר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1446 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 92 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אנצ'ו צ' ילה, מלאי שרימפס, זרעי שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו צדפות Littleneck עם לינגוויצה, צדפות Littleneck עם נקניק, ו צדפות Littleneck עם תפוחי אדמה חדשים בצל אביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת סאוט בינונית על חום גבוה עד כמעט עישון. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל לפי הטעם והטעם במשך 1-2 דקות בכל צד עד שכמעט בישל דרך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מחממים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הבצל, שום, גזר, תפוחים וקארי ומבשלים עד רך. להעלות את החום גבוה, להוסיף את היין ומבשלים עד מופחת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיף את המניה ומבשלים עד מופחת בחצי. להפחית את החום בינוני, לטאטא את הקרם, חלב קוקוס וסוכר חום ומבשלים עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כָּתֵףכָּתֵף
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מוסיפים את השרימפס והצדפות ומבשלים עד שהצדפות נפתחות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
תחמם את מכשיר הוופל הבלגי שלך.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
7
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, רצוי לא דביקה, מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, מערבבים, עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
10
מוסיפים את אורז הבר ומערבבים רק עד התערובת משולבת היטב, מתבלים היטב עם מלח ופלפל לפי הטעם. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. בקערה אחרת, לנצח יחד את החלב, חלב חמאה וביצים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
יוצקים את החומרים הנוזליים על החומרים היבשים ומערבבים יחד עם המקצף עד רק בשילוב. מערבבים בתערובת אורז בר. חמאה קלה רשתות של וופל ברזל, במידת הצורך. כפית החוצה 1 כוס הבלילה על הברזל החם. הבלילה תהיה עבה כך להפיץ עם מרית מתכת. סגור את המכסה ואופה עד הוופל הוא זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
הסר מן הברזל לחתוך לרבעים.
13
מחממים את הסוכר החום והדבש בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד שהסוכר נמס והוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מוסיפים את המנגו ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהמנגו רך ומקורמל.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
15
מניחים במעבד מזון ומעבדים עד חלקה, להסיר לקערה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מניחים חמאה במעבד מזון ומוסיפים מחית מנגו ומעבדים עד לקבלת חלקה. מקפלים בכוסברה, לגרד לתוך ramekin בינוני ומקרר עד המשרד, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מחית מנגומחית מנגו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
17
להרכיב: מצקת את הרוטב לקערה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
מניחים 3 שרימפס ו 4 צדפות בכל קערה. למעלה עם 2 רבעי ופל ו מנה של חמאת מנגו מסוכרת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
19
מפזרים כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
20
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה0חתיכות טופי הית' בראפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קלוף וקצוץ גסגזר, קלוף וקצוץ גס1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה קצוצה דקכוסברה קצוצה דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בר מבושלאורז בר מבושל2חתיכות טופי הית' ברזרעי כוסברה, קרקעזרעי כוסברה, קרקע2חתיכות טופי הית' ברזרעי כמון, קרקעזרעי כמון, קרקע2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2חתיכות טופי הית' ברזרעי שומר, קרקעזרעי שומר, קרקע2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק2שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק1תפוח סבתא סמית', קלופים, cored וקצוץ גסתפוח סבתא סמית', קלופים, cored וקצוץ גס1אוראו ממולאים כפוליםהל קרקעהל קרקע2חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סוכר חום בהירסוכר חום בהיר14צדפות littleneck, שפשףצדפות littleneck, שפשף1כף. חומץ ביין אדוםמנגו בשל, קלוף, מגולגל וקצוץ גסמנגו בשל, קלוף, מגולגל וקצוץ גס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץ גסבצל, קצוץ גס1בצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי12largesשרימפס, קלופים וטבועיםשרימפס, קלופים וטבועים1בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי שרימפסמלאי שרימפס2חתיכות טופי הית' ברכורכוםכורכום2מקלותחמאה לא מלוחה, מעט מרוכךחמאה לא מלוחה, מעט מרוכך33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.