אם יש לכם שאלוט, שרימפס, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שרימפס קייג'ון עם רוטב שמנת פרמזן שום, שרימפס וניוקי עם רוטב שמנת פרמזן שום, ו שרימפס מטוגן בפירורי לחם עם שמנת חמוצה ורוטב שום צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: מסננת משובחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
במחבת סאוט גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן ומבשלים שום ושאלות עד שקוף, על 2 דקות. Deglaze המחבת עם היין, ולהוסיף פטרוזיליה, בזיליקום טימין ולתת את הנוזל להפחית בחצי. באמצעות מסננת בסדר, מסננים את הירידה לסיר נקי ולהוסיף את הקרם. על אש נמוכה, לתת את הרוטב להפחית לעובי בינוני. למחבת הריקה עכשיו, להוסיף 2 כפות שמן זית, צדפות מטוגנות, לבשל עד אטום ולהסיר מגש השירות במקום חם. לאחר מכן השתמש באותו מחבת לטגן שרימפס רק עד ורוד, ולהסיר את מגש השירות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עצם הודו וצוואר הודו
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים רוטב שמנת למחבת לטגן כדי לזרוק את הפסטה מנוקזת או אורז עם רוטב שמנת ופירות ים, בהזמנת כמה צדפות וחסילון לחלק העליון.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.