שרימפס וצדפות ברוטב שמנת שום
אם יש לכם שאלוט, שרימפס, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שרימפס קייג'ון עם רוטב שמנת פרמזן שום, שרימפס וניוקי עם רוטב שמנת פרמזן שום, ו שרימפס מטוגן בפירורי לחם עם שמנת חמוצה ורוטב שום צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת סאוט גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן ומבשלים שום ושאלות עד שקוף, על 2 דקות. Deglaze המחבת עם היין, ולהוסיף פטרוזיליה, בזיליקום טימין ולתת את הנוזל להפחית בחצי. באמצעות מסננת בסדר, מסננים את הירידה לסיר נקי ולהוסיף את הקרם. על אש נמוכה, לתת את הרוטב להפחית לעובי בינוני. למחבת הריקה עכשיו, להוסיף 2 כפות שמן זית, צדפות מטוגנות, לבשל עד אטום ולהסיר מגש השירות במקום חם. לאחר מכן השתמש באותו מחבת לטגן שרימפס רק עד ורוד, ולהסיר את מגש השירות.
מוסיפים רוטב שמנת למחבת לטגן כדי לזרוק את הפסטה מנוקזת או אורז עם רוטב שמנת ופירות ים, בהזמנת כמה צדפות וחסילון לחלק העליון.
להעביר צלחת הגשה, ומפזרים גבינה, כמו לקשט. מסדרים שרימפס וצדפות למעלה ומקשטים עם גבעולים בזיליקום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.