קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

שרימפס וצדפות ברוטב שמנת שום

שרימפס וצדפות ברוטב שמנת שום
אם יש לכם שאלוט, שרימפס, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו שרימפס קייג'ון עם רוטב שמנת פרמזן שום, שרימפס וניוקי עם רוטב שמנת פרמזן שום, ו שרימפס מטוגן בפירורי לחם עם שמנת חמוצה ורוטב שום צ'ילי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: מסננת משובחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
במחבת סאוט גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן ומבשלים שום ושאלות עד שקוף, על 2 דקות. Deglaze המחבת עם היין, ולהוסיף פטרוזיליה, בזיליקום טימין ולתת את הנוזל להפחית בחצי. באמצעות מסננת בסדר, מסננים את הירידה לסיר נקי ולהוסיף את הקרם. על אש נמוכה, לתת את הרוטב להפחית לעובי בינוני. למחבת הריקה עכשיו, להוסיף 2 כפות שמן זית, צדפות מטוגנות, לבשל עד אטום ולהסיר מגש השירות במקום חם. לאחר מכן השתמש באותו מחבת לטגן שרימפס רק עד ורוד, ולהסיר את מגש השירות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים רוטב שמנת למחבת לטגן כדי לזרוק את הפסטה מנוקזת או אורז עם רוטב שמנת ופירות ים, בהזמנת כמה צדפות וחסילון לחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר צלחת הגשה, ומפזרים גבינה, כמו לקשט. מסדרים שרימפס וצדפות למעלה ומקשטים עם גבעולים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות