שרימפס וצדפות עם חצילים אסיאתיים
שרימפס וצדפות עם חציל אסייתי נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 443 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 4 מנות.06 דולר למנה. גשו לסופר וקנו להדביק צ'ילה אסיה, חצילים אסיה, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו מרק אסייתי עם שרימפס עלום, צדפות, ואטריות סובה, האתגר העיקרי: ברמונדי בגריל עם שרימפס מוקפץ ווסאבי וצדפות במרק אסייתי, ו בסגנון אסייתי צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים ירקות בצל ירוק לאורכי 1 אינץ', ושומרים חלקים לבנים לשימוש אחר. טפחו פירות ים יבשים ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים 3 כפות שמן במחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' על אש גבוהה בינונית עד שהיא חמה אך לא מעשנת, ואז מערבבים חצילים עם מלח ופלפל עד להזהבה משני הצדדים ומבושלים (מוסיפים עוד 3 כפות שמן אם החציל נדבק למחבת).
מעבירים חצילים לצלחת כמו מבושל ולשמור חם, מכוסה.
מוסיפים 2 כפות שמן למחבת וצורבים שרימפס וצדפות בקבוצות, ללא צפיפות, עד שהם מבושלים רק, כ -4 דקות.
הוסף עוד שמן למחבת במידת הצורך.
מעבירים לצלחת ושומרים על חום, מכוסה.
מוסיפים למחבת מים, רוטב סויה, סוכר ומשחת צ ' ילה ומבשלים תוך ערבוב עד להפחתה בחצי. מערבבים מיץ ליים.
מגישים פירות ים וחצילים עם רוטב, ירקות בצל ירוק, כוסברה ובזיליקום.
הערה של טבחים: חציל הוא ספוג לשמן. אל תוסיף עוד שמן, גם אם המחבת נראית יבשה, אלא אם כן מקלות חצילים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.
![אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי]()
אוסטרטג לס ג ' רדינס פינו גרי
מוסמך ביודינמי ותרגול מאז 1998, הדומיין מחזיק ב -35.5 דונם של כרמים בלמעלה מ -88 חלקות נפרדות הפרושות על הכפרים אפיג, נוטלטן, איטרסווילר, ריבובילווילואלבואט. הענבים נקצרים ביד, נלחצים בעדינות ומותססים בשמרים מקומיים עד לייבוש מלא. היין מיושן אז, סור שקר, בחביות עץ אלון ישנות 228 ליטר, למשך 9 חודשים.