שרימפס ושעועית לבנה
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 83%. מתכונים דומים: שעועית לבנה ושרימפס, שרימפס שום שעועית לבנה, ו שרימפס עם שעועית לבנה וטוסט.
הוראות
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שרימפס, ומבשלים 3 דקות או עד הסוף, ערבוב מדי פעם.
הסר שרימפס מהמחבת; להפריש, ולשמור חם.
חום שנותר 1 כפית שמן זית במחבת.
מוסיפים שום ובצל, ומטוגנים 2 דקות.
מוסיפים שעועית ויין; מביאים לרתיחה, ומוסיפים עגבניות. לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בתרד, ומבשלים 1 דקה או רק עד wilts תרד.
מוסיפים שרימפס ומיצים, פלפלים, ומלח, ערבוב לשלב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.