שרימפס זעפרן ופלפלי דובדבן ממולאים
שרימפס זעפרן ופלפלי דובדבן ממולאים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לך שרימפס, מים, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס זעפרן ופלפלי דובדבן ממולאים, פלפל דובדבן ממולא, ו פלפל דובדבן ממולא חם.
הוראות
הפוך את שרימפס זעפרן: בסיר גדול, לשלב את היין, מים ושמן זית. להתפורר זעפרן, להוסיף קמצוץ של מלח ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים על אש מתונה במשך 2 דקות.
להעביר את השרימפס לתבנית אפייה רדודה ולתת מגניב. מבשלים את נוזל הבישול עד מופחת 3/4 כוס, על 12 דקות; תן מגניב מעט. מערבבים את האנשובי ושום ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את נוזל הבישול על השרימפס ומקררים במשך 2 עד 3 שעות.
הפוך את הפלפלים הממולאים: מחממים התנור ל 35
חותכים את צמרות את הפלפלים דובדבן ושמורה; להסיר את הזרעים ואת הממברנות. מלח את החלק הפנימי של הפלפלים ולהפוך במהופך כדי לנקז במשך 10 דקות.
בסיר קטן, להרתיח את גרעיני התירס במים עד כמעט רך, על 3 דקות; לנקז. בקערה, לטאטא את כל הביצה עם חלמון ו 1/2 כפית מלח.
מקציפים בקרם וחלב, ואז מקציפים בגבינה המגורדת.
על תבנית אפייה, להוסיף כפית של התירס לכל פלפל, ולאחר מכן למלא עם פודינג.
אופים במשך 30 דקות, או עד סט.
מגישים עם גבינת מנצ ' גו, זיתים ירוקים, ירך חזיר ולחם סראנו.