שרימפס זעפרן ופלפלי דובדבן ממולאים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל שרימפס זעפרן ופלפלי דובדבן ממולאים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 396 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לכי לחנות וקחי אנשובי, שיני שום, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פלפל דובדבן ממולא חם, פלפל דובדבן ממולא, ו פלפל דובדבן ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, לשלב את היין, מים ושמן זית. להתפורר זעפרן, להוסיף קמצוץ של מלח ולהביא לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים על אש מתונה במשך 2 דקות.
להעביר את השרימפס לתבנית אפייה רדודה ולתת מגניב. מבשלים את נוזל הבישול עד מופחת 3/4 כוס, על 12 דקות; תן מגניב מעט. מערבבים את האנשובי ושום ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את נוזל הבישול על השרימפס ומקררים במשך 2 עד 3 שעות.
חותכים את צמרות את הפלפלים דובדבן ושמורה; להסיר את הזרעים ואת הממברנות. מלח את החלק הפנימי של הפלפלים ולהפוך במהופך כדי לנקז במשך 10 דקות.
בסיר קטן, להרתיח את גרעיני התירס במים עד כמעט רך, על 3 דקות; לנקז. בקערה, לטאטא את כל הביצה עם חלמון ו 1/2 כפית מלח.
מקציפים בקרם וחלב, ואז מקציפים בגבינה המגורדת.
על תבנית אפייה, להוסיף כפית של התירס לכל פלפל, ולאחר מכן למלא עם פודינג.
אופים במשך 30 דקות, או עד סט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.