שרימפס חם וחמוץ וברוקולי
אם יש לך שרימפס, עמילן תירס, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ופסקאטרי דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 55%. ציון זה הוא מוצק. שרימפס חם וחמוץ, מרק חם וחמוץ עם שרימפס, ו שרימפס חם וחמוץ עם אטריות דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים 1 כף שמן במחבת בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים 4 דקות תוך ערבוב לעיתים קרובות.
מוציאים את השרימפס מהמחבת.
מחממים את יתרת השמן במחבת.
מוסיפים את הפלפל האדום הכתוש, הברוקולי ורצועות הפלפל האדום. מבשלים 2 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 1 1/4 כוסות מרק ומחממים לרתיחה.
מערבבים את יתרת המרק ואת עמילן התירס בקערה קטנה עד שהתערובת חלקה.
מוסיפים למחבת את תערובת עמילן התירס והשרימפס ומבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהתערובת רותחת ומסמיכה והשרימפס מבושלים.
מגישים את תערובת השרימפס על האורז.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. הווינה ליידה סוביניון בלאן עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![וינה ליידה סוביניון בלאן]()
וינה ליידה סוביניון בלאן
מציג מינרליות אקספרסיבית, סוביניון בלאן 2013 מסומן בעוצמה ארומטית עוצמתית ובספקטרום ארומטי רחב, עם תווים צמחיים, ציטריים וטרופיים. הוא טרי בחיך, מציע חומציות פריכה וחריפה וגימור לימון עסיסי. זוג עם עוגות סרטנים, טרגון עוף או מולים.