שרימפס חריף מנגו
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: שרימפס חריף מנגו, שרימפס מנגו מתוק ומתובל, ו שרימפס מנגו חריף חלפיניו.
הוראות
מחממים שמן במחבת גדולה על חום בינוני ובצל חרוך בשמן עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מוסיפים שום, פתיתי צ ' ילה, בזיליקום, רוטב סויה, מיץ ליים, שרימפס; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שרימפס להפוך ורוד, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים מנגו ומבשלים עד חם.
מפזרים קוקוס קלוי ומגישים עם אורז יסמין מאודה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.