שרימפס חריף עגבניות סקמפי
אם יש לכם פסטה פנה, פתיתי פלפל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מעולה. מתכונים דומים: Scampi שרימפס פרמזן חריף, Scampi שרימפס מתובל קוקוס וליים בגריל, ו שרימפס סקמפי עם קישואים ופסטה עגבניות.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בפנה, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות; מבשלים עד מחומם דרך, על 5 דקות יותר.
מוסיפים את מיץ הלימון והשרימפס. מבשלים ומערבבים עד שהחסילון ורוד בהיר מבחוץ והבשר כבר לא שקוף במרכז, כ -5 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה, ואז מתבלים עם פתיתי מלח, פלפל ופלפל אדום.
מגישים שרימפס ורוטב מעל פסטה פנה מוכן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.