שרימפס-טאסו-אנדוי נקניק גמבו
שרימפס-טאסו-אנדוי נקניק גמבו הוא חלב חינם ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 327 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו פלפלים, מרק עוף, סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זה עובד טוב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. עם כפית ציון 38%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו עוף-טאסו-אנדוי נקניק גמבו, שרימפס גמבו עם נקניקיית אנדוי, ו שרימפס וגומבו נקניק אנדוי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 2 מרכיבים ראשונים לחתיכות בגודל ביס.
מכניסים לתנור הולנדי גדול על אש בינונית, ומבשלים תוך ערבוב לעיתים קרובות 20 דקות או עד להשחמה.
מסננים על מגבות נייר. נגב תנור הולנדי עם מגבות נייר.
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית; להקציף בהדרגה קמח, ומבשלים תוך הקצפה מתמדת, 25 דקות או עד שהתערובת היא מהגוני כהה.
מערבבים בצל ו -3 המרכיבים הבאים; מבשלים, תוך ערבוב לעיתים קרובות, 18 עד 20 דקות או עד שהם רכים. מוסיפים מרק בהדרגה. מערבבים פנימה נקניק, טאסו, טימין ופלפלים טחונים שחורים ואדומים.
הביאו תערובת לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם, 2 1/2 עד 3 שעות. מערבבים שרימפס את 15 הדקות האחרונות של הבישול; מערבבים פטרוזיליה.
מסירים מהאש; מגישים מעל אורז מבושל חם.
: להשמיט ירכי עוף ולהמשיך עם שלבים 1, 2, ולהמשיך עם שלב 4, תוך ערבוב 4 ליברות. שרימפס גולמי בגודל בינוני, מקולף, ואם תרצה, המציא, את 15 הדקות האחרונות של בישול.
פיליפ אליוט, באטון רוז', לואיזיאנה
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה לזווג עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא זינד-הומברכט קלצייר פינו גרי. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -46 דולר.
![זינד-הומברכט קלקר פינו גרי]()
זינד-הומברכט קלקר פינו גרי
בהיר צהוב / זהב צבע, די זוהר. האף המעושן המעודן, האופייני לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים קלים שמתאימים למעשה לסגנון של פינו-גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זהו יין קל לשתייה כעת מכיוון שאין משקל מיותר. הגימור נחמד ועגול אך יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצה נהדר ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.