שרימפס טאקו רך עם סלסה ליים מנגו
שרימפס טאקו רך עם סלסה ליים מנגו עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 587 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 1 . אם יש לך שמנת, שרימפס, טורטייה קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו שרימפס קוקוס עם סלסה מנגו, טאקו שרימפס פופקורן עם תירס Salsan ורוטב סיד כוסברה, ו שרימפס בגריל עם מנגו, ליים וסלסה צנון.
הוראות
פורסים בצל חצי לאורכו לשני רבעים. טחון דק אחד הרבעים; מילואים לסלסה.
חותכים את הבצל שנותר לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; להפריש.
כדי להכין את הסלסה, לשלב בצל טחון, מנגו, 2 כפות כוסברה, 1 מיץ ליים כף, מלח, ופלפל קאיין בקערה קטנה. מכסים ומקררים.
כדי להכין שרימפס, מחממים שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל פרוס; מבשלים 3 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
הוסף שרימפס; לטגן 3 דקות או עד הסוף.
הסר מהחום. מתבלים עם פלפל שחור, 1 כף מיץ ליים, ו 1 כף כוסברה.
כדי לשרת, לכסות טורטייה עם מגבת נייר לחה; מיקרוגל על 20 שניות גבוהות.
מורחים שמנת חמוצה על טורטייה. למעלה עם תערובת שרימפס וסלסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו