שרימפס טמפורה
שרימפס טמפורה יכול להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 52 גרם שומן, ובסך הכל של 659 קלוריות. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח היפני. גשו לסופר וקנו חומץ אורז מתובל, מים, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 32%, המנה הזו די גרועה. נסו אבי (שרימפס) טמפורה, שרימפס טמפורה, ו שרימפס טמפורה וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית מערבבים יין אורז ומלח.
מוסיפים את השרימפס, מכסים ומשרים במקרר לפחות 20 דקות.
מחממים שמן בטיגון עמוק או בווק גדול ל 375 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית מערבבים יחד קמח לכל מטרה, מי קרח, עמילן תירס, חלמון ביצה, מלח, סוכר לבן ואבקת אפייה. בזה אחר זה טובלים שרימפס בתערובת הקמח לציפוי. מניחים בזהירות כמה שרימפס בכל פעם בשמן החם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 1 1/2 דקות. השתמש בכף מחוררת כדי להסיר את השרימפס מהשמן ולנקז על מגבות נייר. חזור על הפעולה עם השרימפס שנותר.
מערבבים יחד רוטב סויה, מים, חומץ אורז וסוכר עד להמסת הסוכר. רגע לפני ההגשה מערבבים פנימה את הבצלים ומגישים מיד עם השרימפס.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אור הזרקורים של מנאז ' א טרויס פינו גריגיו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
![מנאז ' א טרואה אור הזרקורים פינו גריגיו]()
מנאז ' א טרואה אור הזרקורים פינו גריגיו
אור הזרקורים של טרויס מאיר זרקור על טעמי הדרים מרעננים בצורה המסנוורת ביותר. אור הזרקורים הוא כוכב חדש עם ניחוחות פריחת תפוז סקסיים שמובילים לסיד מפתח תוסס וטעמי תפוח סבתא סמית מעוררי תיאבון שגורמים לך להתקמט. מגע של מתיקות יערה ומינרליות מאזנים את תווי ההדרים המובהקים לפני שהווילונות יורדים בגימור פריך ומרענן.