שרימפס טקילה
הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. האוכל הביא לך אותו. נסו שרימפס טקילה, שרימפס טקילה, ו שרימפס טקילה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה על אש בינונית. כאשר הוא מנצנץ, מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ומבשלים עד שקוף, כ -8 עד 10 דקות.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד שהם הופכים ורודים, כ -3 דקות.
הסר את המחבת מהחום, הוסף את הטקילה, וגרד את תחתית המחבת כדי לשלב כל חתיכות השחמה. החזירו את המחבת לחום. (אם אתה רוצה, בזהירות להטות את המחבת כדי להצית את הטקילה.) מבשלים עד ריח האלכוהול מבושל ואת השרימפס מבושלים במלואם, על 3 דקות.
הסר מהחום, מערבבים במיץ הסיד, ומתבלים במלח ופלפל. טעם, להתאים את התיבול לפי הצורך, ומגישים עם פלחי לימון נוספים, פיקו דה גאלו, ומלב אבוקדו לפי הצורך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.