שרימפס טרי במפרץ עם חמאת ברביקיו
המתכון טרי שרימפס המפרץ עם חמאת ברביקיו יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה זו מכילה כ 54 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שרימפס ג'מבו, לחם שאור, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו שרימפס מוקפץ במפרץ עם גבינת פטה ורוטב חמאת לימון, מרק תירס טרי עם בייקון + שרימפס ברביקיו, ו ג'מבליה חסילוני מפרץ (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס, משאיר ראשים וזנבות על; devein, אם תרצה בכך.
מפזרים שרימפס עם תיבול פירות ים.
מחממים שמן במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שרימפס, ומטוגנים 5 דקות.
מוסיפים בירה ומבשלים 5 דקות או עד שהבירה מופחתת בחצי.
להפחית את החום בינוני נמוך; מערבבים בחמאת ברביקיו 1/2 פאונד, חתיכה 1 בכל פעם, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד עבה וקרם.
מגישים מיד עם לחם לטבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.