שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה
המתכון Lemony שרימפס וריזוטו ארוגולה מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 35 מנות. עם 57 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם אורז arborio, ארוגולה התינוק, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה, שרימפס לימון וריזוטו, ו ריזוטו לימון עם אספרגוס ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 2 כפות של החמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, כפית מלח, כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, 6 עד 8 דקות.
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיף את היין ומבשל עד נספג.
מוסיפים חצי מרק (1 כוסות) ומבשלים, ערבוב פעם אחת, עד נספג, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את המרק שנותר ומבשלים, ערבוב פעם אחת, עד שהאורז רך וקטיפתי, 8 עד 10 דקות יותר. (אם האורז לא מבושל דרך ואת התערובת היא יבשה, להוסיף יותר מרק ולהמשיך לבשל עד במכרז.) מערבבים שרימפס ומבשלים עד אטום לאורך, על 3 דקות. מקפלים פנימה ארוגולה תינוק וגרידת לימון. מערבבים בפרמזן ואת הכף הנותרת של חמאה.
מפזרים פטרוזיליה ופרמזן נוסף, אם תרצה בכך.