שרימפס לימון חריף עם מיונז בזיליקום
מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב לסלט, עלי בזיליקום, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו שרימפס עם מיונז לימון-בזיליקום, Blat עם מיונז לימון בזיליקום, ו שרימפס מבושל עם מיונז חריף (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר שליטה בתנור לצלות. בכוס בינונית או קערת פלסטיק, לערבב קליפת לימון, מיץ לימון, פלפל אדום, מלח, שום ו 1 כף השמן.
להוסיף שרימפס; לזרוק מעיל. במחבת ungreased 15x10x1 אינץ', להפיץ שרימפס.
צלייה שרימפס עם צמרות 2 עד 3 סנטימטרים מחום 3 עד 5 דקות או עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
במעבד מזון, מקום בזיליקום הנותרים 2 כפות שמן. לכסות ולעבד עד קצוץ.
מוסיפים מיונז; מכסים ומעבדים עד חלקה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות לשגשג פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו