קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

שרימפס מוקפץ מרק קוקוס תאילנדי עם אטריות

שרימפס מוקפץ מרק קוקוס תאילנדי עם אטריות
מתכון שרימפס מוקפץ מרק קוקוס תאילנדי עם אטריות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, שאלוט, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה די גרוע. נסו מרק קוקוס & ירקות תאילנדי, אמנון בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי, ו האליבוט בסגנון תאילנדי עם מרק קוקוס קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר פגזים מן השרימפס, ו devein, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
שרימפס מטוגנים בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד. מערבבים שום הבא 6 מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מגישים עם מרק קוקוס תאילנדי עם אטריות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.