שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג ופטריות
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 16 דקות. נסו שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר, שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר, ו שרימפס סיני מוקפץ עם אפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את עמילן התירס, שרי ומים. תניח בצד.מחממים ווק או עמוק, מחבת טיגון כבד על חום גבוה.
הוסף 2 כפית. של שמן בוטנים בזהירות להטות ולסובב את המחבת כדי להפיץ את השמן. כאשר השמן חם, מוסיפים את השרימפס ומערבבים עד שהם ורודים בהירים אבל עדיין לא מבושלים דרך, כ 3 דקות. אל תבשלו אותם יתר על המידה.
העברה לצלחת.החזירו את המחבת לחום גבוה.
טפטוף ב 2 כפית הנותרים. שמן בוטנים, הטיית המחבת כדי מעיל התחתון הצדדים עם השמן.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את אפונה שלג ופטריות ומחזירים את השרימפס למחבת. מוקפץ עד אפונה השלג הם ירוק בהיר, 30 עד 60 שניות.
יוצקים את המרק ומבשלים עד השרימפס הם אטומים לאורך, 2 עד 3 דקות יותר.מערבבים בקצרה את תערובת קורנפלור כדי recombine, ואז לשפוך אותו לתוך המחבת. מוקפץ עד שהרוטב מתעבה ומתבהר, כ 2 דקות.
מוסיף את שמן שומשום, מלח ופלפל.
מעבירים למנה חמה ומגישים מיד.