שרימפס מוקפץ עם בייקון, נענע וצ'ילי
רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מלח ופלפל, צ'ילי ציפור תאילנדית, ורמוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: שרימפס מוקפץ עם Jalapeño-מנטה-רוטב ג'ינג'ר & מנגו, חזיר מטוגן עם עירית וצ'ילי, ו דלעת מוקפצת עם צ'ילי ובזיליקום (פאקתונג Pad באי Horapa).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את שמן הירקות.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד רוב השומן כבר שניתנו. כפית את כל אבל 1 כף של השומן מן המחבת. מערבבים את השום ואת כל צ ' ילי ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את השרימפס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני, מערבבים מדי פעם, עד שהם ורודים ומסולסלים, כ -3 דקות.
מוסיפים את ורמוט ומבשלים עד כמעט התאדה, על 1 דקה. מערבבים את המנטה, להעביר צלחות לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.