שרימפס מוקפץ עם חלפניו-מנטה-רוטב ג'ינג'ר ומנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל שרימפס מוקפץ עם חלפניו-מנטה-רוטב ג'ינג'ר ומנגו. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 48 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. אם יש לך חסה בוסטון, עלי כוסברה, חלפניו, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פבלובות תות מיני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: עוף מוקפץ עם חלפיניו ונענע, ירקות כרוב מטוגן עם זנגביל ו חלפניו, ו שרימפס מוקפץ עם בייקון, נענע וצ'ילי.
הוראות
אם משתמשים בשרימפס בקליפה, לקלף ולאכול אותם. אם משתמשים בשרימפס מנוקה ומפשיר, דלגו על השלב הזה. כך או כך, לייבש את השרימפס היטב עם מגבות נייר ולהניח בצד. למדוד נדיב 1/2 כוס עלי נענע, קצת ארוז באופן רופף, ולשים אותם בבלנדר (או מעבד מזון מיני). שמור את עלי המנטה הנותרים לקישוט. לבלנדר, מוסיפים את jalapeos, שום, זנגביל, סוכר, חומץ ורוטב דגים (אם משתמשים). טהור את החומרים עד התערובת חלקה, מגרד את הצדדים פעם או פעמיים, על 3 דקות. הגדר את ההלבשה בצד (או לקרר אותו לילה; להביא אותו לטמפרטורת החדר לפני השימוש). לסדר את עלי החסה, נבטים, כוסברה, מנגו, ועלי נענע שמורים על מגש; להפריש. הגדר ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה ולהוסיף את השמן. כאשר חם, מוסיפים את השרימפס, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים ומטגנים עד שהם משחימים בחוץ ואטומים לבנים בפנים, 3 עד 5 דקות; חותכים אחד לחצי כדי לבדוק.
מעבירים למגש חם. כדי לשרת, להביא את מגשים של שרימפס וחסה ומקושט לשולחן. מלאו עלה חסה עם קצת שרימפס וכפית על כ 1 כפית. רוטב.
מוסיפים את הקישוטים, מגלגלים את העלה, ואוכלים.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.