קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

שרימפס מוקפץ עם כתום, בזיליקום & Pernod

שרימפס מוקפץ עם כתום, בזיליקום & Pernod
גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מיץ צדפות, פרנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארטישוק מוקפץ עם פרנו, שרימפס מוקפץ, אפונה הצמד & פיסטוקים עם בזיליקום, ו שרימפס מוקפץ עם עגבניות טריות, יין ובזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא את מיץ צדפות ומיץ תפוזים לרתיחה מעל חום גבוה במחבת 12 אינץ ' עד התערובת מופחתת בחצי, על 5 דקות. בינתיים, לקלף ולאכול שרימפס (כדי לחסוך זמן, לחפש שרימפס "קל לקלף", אשר כבר deveined). עם מרית, לגרד את הרוטב מופחת לתוך קערה קטנה ולהניח בצד. בלי לשטוף את המחבת, להחזיר אותו לחום גבוה ולהוסיף את החמאה ושום; לבשל עד השום מתחיל לרחוש, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מוסיפים את השרימפס ומטוגנים עד שהוא פשוט מתחיל לאבד את צבע הגלם שלו, 2 עד 3 דקות, מפזרים קלות עם מלח ופלפל לפי הטעם. המחבת תתחיל להחשיך כמו הסוכר מן הטבחים רוטב; אל תדאג, זה רק יוסיף טעם יותר לרוטב המוגמר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הרוטב מופחת ומביאים לרתיחה. מערבבים את Pernod או ורמוט ואת בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
PernodPernod
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
להסיר ולהשליך את שיני השום, להתאים את התבלינים, ולהגיש. פסטה או אורז שיער מלאך עושה ליווי נחמד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאךפסטה שיער מלאך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1
קלוריות
1
240, שומן
2
11, קלוריות שומן
1
100, שומן רווי
2
6, חלבון
3
24, שומן חד רווי
4
3, פחמימות
5
450, כולסטרול
6
195, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
10, שומן רב בלתי רווי
2
1, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.