שרימפס מוקפץ עם כתום, בזיליקום & Pernod
גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, מיץ צדפות, פרנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארטישוק מוקפץ עם פרנו, שרימפס מוקפץ, אפונה הצמד & פיסטוקים עם בזיליקום, ו שרימפס מוקפץ עם עגבניות טריות, יין ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
להביא את מיץ צדפות ומיץ תפוזים לרתיחה מעל חום גבוה במחבת 12 אינץ ' עד התערובת מופחתת בחצי, על 5 דקות. בינתיים, לקלף ולאכול שרימפס (כדי לחסוך זמן, לחפש שרימפס "קל לקלף", אשר כבר deveined). עם מרית, לגרד את הרוטב מופחת לתוך קערה קטנה ולהניח בצד. בלי לשטוף את המחבת, להחזיר אותו לחום גבוה ולהוסיף את החמאה ושום; לבשל עד השום מתחיל לרחוש, על 15 שניות.
מוסיפים את השרימפס ומטוגנים עד שהוא פשוט מתחיל לאבד את צבע הגלם שלו, 2 עד 3 דקות, מפזרים קלות עם מלח ופלפל לפי הטעם. המחבת תתחיל להחשיך כמו הסוכר מן הטבחים רוטב; אל תדאג, זה רק יוסיף טעם יותר לרוטב המוגמר.
מוסיפים את הרוטב מופחת ומביאים לרתיחה. מערבבים את Pernod או ורמוט ואת בזיליקום.
להסיר ולהשליך את שיני השום, להתאים את התבלינים, ולהגיש. פסטה או אורז שיער מלאך עושה ליווי נחמד.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות