שרימפס מוקפץ עם סלסה פירות טרופיים חמים
אם יש לך סוכר, מלח ופלפל, עלי נענע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו שרימפס מוקפץ עם סלסה פירות טרופיים חמים, שרימפס קוקוס מקדמיה עם סלסה טרופית חמה, ו קוקטייל שרימפס עם סלסה פירות טרופיים (מתכונים דומים).
הוראות
1 כדי טוסט פתיתי הקוקוס, לחמם מחבת גדולה או מחבת חתוכה על חום בינוני.
מוסיפים את פתיתי הקוקוס ומערבבים כל הזמן, עד פתיתים מעט השחמה בקצוות. מיד כפית על צלחת כדי לעצור את הבישול ולמנוע שריפה. להפריש להתקרר.2 העונה שרימפס עם מלח ופלפל. להחזיר את אותו מחבת אל התנור וחום על חום גבוה בינוני.
יוצקים 1 כף שמן בישול מערבולת מעיל. כאשר השמן חם, מוסיפים את החסילון ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד מבושל דרך. כפית את השרימפס למגש הגשה.3 השתמש באותו מחבת, חום לחום בינוני-גבוה, יוצקים רק 2 כפיות של שמן בישול מערבולת למעיל. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל קצוץ ומטופח במשך 1 דקה.
מוסיפים את המנגו ואת הקיווי ומבשלים 1 דקה עד מבעבע ומתרכך.
מוסיפים את נענע טרי, סוכר, אבקת צ ' ילי רק קמצוץ של מלח. סיים עם לסחוט אור של סיד (במידת הצורך) ויוצקים על גבי השרימפס.4
מפזרים פתיתי קוקוס קלויים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.