שרימפס מטובל פריכים
שרימפס טמפורה פריך מוכה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 40 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יפני. לכי לחנות ותקני מאכלי ים, מים, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: טבעות בצל טמפורה מוכות, בירה ירקות מוכים טמפורה, ו בירה פריך דגים מוכים.
הוראות
בסיר עמוק או תנור הולנדי גדול, לשפוך שמן לעומק של 4 אינץ'.
חום מעל חום בינוני עד טיפת גודל אפונה של הבלילה צף אבל לא להתנפח, על 350 מעלות F.
בקערה בינונית, לשלב 2 כוסות קמח, מים, ואת הביצה.
להקציף קלות עד החומרים משולבים (הבלילה תהיה מעט גבשושי). בצלחת רדודה, יוצקים הנותרים קמח. לדלות שרימפס בקמח ולאחר מכן לטבול לתוך הבלילה. מטגנים בקבוצות במשך 2 עד 3 דקות לכל אצווה, הופך חום מכל הצדדים.
הערה של קוק: בעת הצבת שרימפס לתוך שמן, להחזיק על ידי הזנב ולאפשר מאוורר החוצה לפני תחילת לטגן.
הסר מן השמן לנקז על מדף קירור מעל תבנית אפייה.
מגישים חם עם רוטב טמפורה.
בסיר קטן, לשלב את המים, רוטב סויה, יין אורז מתוק, ומניות פירות ים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 10 עד 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.