קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

שרימפס מטוגן בויאבז גזר

שרימפס מטוגן בויאבז גזר
שרימפס בקארי ו Bouillabaisse גזר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 456 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו יין, שאלות, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב זרעי קימל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות קאראווי כקינוח. מתכונים דומים: קארי עגבניות פירות ים בויאבז, פונדו שרימפס בויאבז, ו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée.

הוראות

1
במחבת גדולה, חום 1 כף שמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את השרימפס, מתבלים במלח, פלפל ו -1 1/2 כפיות של הקארי ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 3 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
3
תעביר את השרימפס לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4
באותו מחבת, להמיס את החמאה הנותרים 1 כף שמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את שאלוט, שום ואת הנותרים 1 כפית קארי; לבשל במשך 3 דקות. להגדיל את החום עד בינוני, להוסיף את הגזר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
לעטוף את קימל, כוסברה, זרעי חרדל ועלה דפנה בכותנה ולהוסיף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיף את היין ומבשל, מגרד את כל חתיכות השחמה, עד מופחת בחצי, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את מיץ הגזר, מכסים ומבשלים עד שהגזר רך, 10 דקות. להחזיר את השרימפס למחבת; מבשלים במשך 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. זרוק את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
9
מעבירים לקערות, מקשטים בכוסברה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.