שרימפס מטוגן במרינדה (טנדורי Jhinga)
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? שרימפס מטוגן במרינדה (Tandoori Jhinga) יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא פלפל, מקלות קינמון, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. מתכונים דומים: טנדורי בגריל-כתף כבש במרינדה יוגורט עם בצל בגריל ושעועית ירוקה, שרימפס עם שאלוט ועלי קארי (Chochininga), ו בשר בגריל בסגנון טנדורי או שרימפס.
הוראות
חום ungreased 6 אינץ ' מחבת מעל חום בינוני גבוה.
מניחים את כל החומרים garam masaala במחבת; צולים 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד זרעים crackle, תבלינים להפוך גוון אחד כהה יותר ואת התערובת יש ניחוח אגוזים, מתוק.
העברה לקערה; מגניב 3 עד 5 דקות.
מקום תערובת תבלין קלויה במטחנת תבלינים. לטחון עד תערובת נראה כמו המרקם של פלפל טחון דק. לאחסן בצנצנת אטומה בטמפרטורת החדר עד 1 חודש; מעבר לכך, זה יתחיל לאבד את הטעם המלא שלה. עושה 1/4 תערובת תבלינים כוס; להשתמש 1 כפית למתכון זה.
בקערה בינונית, מערבבים 1 כפית של garam masaala וכל שאר מרכיבי שרימפס בקערה בינונית. מכסים ומקררים 30 עד 60 דקות כדי למזג טעמים אבל לא יותר מ 24 שעות.
מברשת מתלה גריל עם שמן צמחי.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר. חוט 4 שרימפס על כל אחד ארבעה במבוק 10 אינץ או שיפודי מתכת, משאיר מקום בין כל שרימפס. כיסוי וגריל על חום גבוה 3 עד 5 דקות, הופך פעם אחת, עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.