שרימפס מלח ופלפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מלח ופלפל שרימפס. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לך לחנות ותביא שמן בוטנים, סודה, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה די טוב. נסו שרימפס מלח ופלפל, שרימפס מלח ופלפל, ו שרימפס מלח ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
עם מזמרה במטבח, לחתוך דרך הקליפה של שרימפס במורד הגב לזנב.
הסר את הווריד ולשטוף אותם היטב. פרפר השרימפס על ידי חיתוך כמעט כל הדרך דרך השרימפס עם סכין. להתייבש ולהניח בצד.
מחממים 2 אינץ ' של שמן בוטנים במחבת ווק או עמוק ל 375 מעלות F.
בעוד השמן מתחמם, לטאטא את הביצים סודה מועדון יחד בקערה גדולה.
להקציף 2 כוסות עמילן תירס לוודא להוציא כל גושים. הבלילה צריכה להיות עקביות של שמנת כבדה. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל-זכרו שזה נקרא שרימפס מלח ופלפל!
שים את עמילן התירס שנותר על מגש ומתבל אותו היטב עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, לדלות את השרימפס בכורנית ולנער את כל עודף. טובלים את השרימפס בבלילה ונותנים לבלילה העודפת לטפטף. החלק את השרימפס לתוך השמן החם ומבשל כ -3 דקות עד חום זהוב, הופך אותם פעם אחת במהלך הבישול.
להסיר ולנקז על מגבות נייר. לגרוף את כל חתיכות צף של הבלילה מן השמן, הם ישרפו. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל כל עוד הם חמים ושמים אותם על מגש.
כאשר כל השרימפס כבר מבושל, בזהירות לשפוך את כל אבל 2 כפות שמן לתוך מיכל בטוח.
מוסיפים את הצ 'ילי, שום, וג' ינג ' ר ומערבבים במשך כ 1 דקה. תוריד את הווק מהחום ותשפוך פנימה את רוטב הסויה ואת הסאקי. מבשלים 1 דקה, ואז לשפוך את התערובת על שרימפס מטוגן.