שרימפס ממולאים פגזים
שרימפס ממולאים פגזים הוא pescatarian ומספק כ 5 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 432 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. מתכון זה מן הידית יש חום 4 אוהדים. אם יש לך חלב, קונכיות פסטה ג'מבו, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שרימפס ממולאים פגזים, קונכיות ממולאות, ו דל שומן ממולאים פגזים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים קונכיות פסטה במשך 7 דקות, או עד כמעט אל דנטה.
מחממים שמן במחבת בינונית על חום בינוני.
להוסיף שאלוט, לבשל 3-4 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים שום, לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים גבינת שמנת, חלב ופלפל, מבשלים, מערבבים, עד שהגבינה נמסה והתערובת חלקה.
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום.
מניחים שרימפס בקערה גדולה ומפזרים עמילן תירס. זרוק למעיל.
להוסיף תערובת גבינת שמנת לשרימפס, לזרוק היטב.מחלקים תערובת שרימפס באופן שווה בין פגזי פסטה. מעיל זכוכית 13x9 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה עם ספריי בישול.
מורחים 1 מרינרה כוס על החלק התחתון של צלחת. מסדרים ממולאים פגזים מעל מרינרה, העליון עם הנותרים 2 כוסות מרינרה.
אופים 25-30 דקות, או עד שרימפס מבושל.