שרימפס מתובל וצדפות טמפורה עם סלט מלפפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל שרימפס מתובל וצדפות טמפורה עם סלט מלפפון. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, רוטב דגים, רוטב צ'ילה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו שרימפס מתובל טמפורה, צדפות מתובלות טרטר במתכון כוסות מלפפון, ו סרטן Lemongrass & עוגות צדפות עם רוטב טבילה מלפפון פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
חום מעל חום בינוני עד שמד חום עמוק מוכנס בשמן מגיע ל-350 מעלות פ.
מערבבים את הקמח, קורנפלור, שומשום, מלח, סוכר, אבקת אפייה, מים, סאקה, רוטב צ ' ילה, ורוטב דגים יחד בקערה גדולה. טובלים את השרימפס וצדפות בבלילה, נותנים לבלילה העודפת לטפטף בחזרה לקערה ושופכים בעדינות לתוך השמן החם. מטגנים את השרימפס וצדפות עד פריך וזהב, על 4 עד 5 דקות.
מקציפים יחד את הג ' ינג 'ר, הסוכר, פתיתי צ' ילה, חומץ אורז ורוטב דגים. לזרוק את המלפפון ברוטב ולחלק בין 2 צלחות.
הסר את השרימפס וצדפות מן השמן ולנקז על מגבות נייר, מתבלים במלח.
מניחים 2 שרימפס 1 צדפה על כל צלחת על גבי סלט מלפפון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.