חסילונים עם לינגוויני עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה אחת מכילה 475 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, יין, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה טוב. נסו שרימפס סקמפי עם לינגוויני, חסילונים בסגנון יווני ובלנגוויני, ו לינגוויני עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הפסטה, לשים סיר גדול של מים על הכיריים לרתיחה. כאשר הגיע לרתיחה, מוסיפים כמה כפות מלח ולינגוויני. מערבבים כדי לוודא שהפסטה מפרידה; מכסים. כאשר המים חוזרים לרתיחה, לבשל במשך כ 6 עד 8 דקות או עד הפסטה לא ממש נעשה.
מטגנים את השאלוט, שום, פתיתי פלפל אדום (אם משתמשים) עד שאלוט הם שקופים, על 3 עד 4 דקות. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל; מוסיפים אותם למחבת ומבשלים עד שהם הופכים לורודים, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את השרימפס מהמחבת; להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים יין ומיץ לימון ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים 2 כפות חמאה ו 2 כפות שמן. כאשר החמאה נמסה, החזירו את השרימפס למחבת יחד עם הפטרוזיליה והפסטה המבושלת ומי הפסטה השמורים. מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל.
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.