שרימפס סקמפי עם פסטה
סקמפי שרימפס עם פסטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלכם. מתכון זה מכין 6 מנות עם 410 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 602 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שום, פסטה לינגווינית, שאלוט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 70%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פסטה שרימפס סקמפי, פסטה שרימפס סקמפי, ו פסטה שרימפס סקמפי.
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים; מבשלים לינגוויני במים רותחים עד שהם כמעט רכים, 6 עד 8 דקות.
ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים שאלוט, שום ופתיתי פלפל אדום בחמאה החמה ובשמן עד שאלוט שקוף, 3 עד 4 דקות. מתבלים שרימפס במלח כשר ופלפל שחור; מוסיפים למחבת ומבשלים עד ורוד, תוך ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות.
מוציאים שרימפס מהמחבת ושומרים על חום.
יוצקים יין לבן ומיץ לימון למחבת ומביאים לרתיחה תוך גירוד פיסות המזון השחומות מתחתית המחבת בעזרת כף עץ. ממיסים 2 כפות חמאה במחבת, מערבבים 2 כפות שמן זית לתערובת חמאה ומביאים לרתיחה. זורקים לינגוויני, שרימפס ופטרוזיליה לתערובת החמאה עד לציפוי; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מזלפים 1 כפית שמן זית להגשה.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
שרימפס עובד ממש טוב עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת עמק וילה מריה ויראו סוביניון בלאן. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -30 דולר.
![שמורת עמק וילה מריה ויראו סוביניון בלאן]()
שמורת עמק וילה מריה ויראו סוביניון בלאן
ייצוג קלאסי של סוביניון בלאן מעמק ויראו במרלבורו, מפוצץ בתווי פירות טרופיים ארומטיים שנמצאים בתת-אזור חם יותר זה. יין זה מציג ניחוחות עוצמתיים של דומדמניות שחורות, פסיפלורה ומלון סלע בשל. לחיך מערך מפתה של פירות הדר בשלים מעורבבים בעשבי תיבול חריפים כמו רוזמרין טרי, ומסיימים בחומציות עדינה.