שרימפס עגבניות חריף
שרימפס עגבניות חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 49 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 465 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 6 מנות.89 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני דיאטה. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 דקות. לכו לחנות והרימו עלי כוסברה, עגבניות, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 68%, המנה הזו מוצקה. נסו טנגי עגבניות-סלסה כמון, גוואקמולי עגבניות קלוי חריף, ו סלט עגבניות חריף עם עגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה במשך 1 דקה.
מוסיפים את הצ ' ילי הקצוץ ו -1 / 2 מהשום ומבשלים עד שהפלפלים מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את העגבניות ו -1 1/2 כפיות מלח, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהעגבניות מתחילות להתפרק ומשחררות מעט נוזלים, כ -10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
העבירו את רוטב העגבניות לבלנדר, למחית והניחו בצד.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השרימפס, מתבלים אותם במעט מלח ופלפל ואת יתרת השום הקצוץ. מבשלים עד השום הופך ריחני, 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את רוטב העגבניות ומבשלים עד שהשרימפס מסולסל ואטום, 1 עד 2 דקות.
מגישים מפוזרים עם הכוסברה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
ניתן לשלב שרימפס עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את מייסארן ארשין פינו גרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
![מיסארה ארשין פינו גרי]()
מיסארה ארשין פינו גרי
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, מברך את החיך שלך עם תווים של דשא חתוך ביום חם. היין מעוגן בחומציות חדה, אבל לא כל כך כדי להתגבר על הקנטה חולפת של מתיקות שמשאירה אותך מחייך. לארשין אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון תכשירים של דגים, עופות ובשר חזיר.