שרימפס עטוף פרושוטו עם מוצרלה ובזיליקום
שרימפס עטוף Prosciutto עם Mozzarellan ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 832 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חום גריל: בינוני-גבוה, prosciutto, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו מלון ומוצרלה עם פרושוטו ובזיליקום, תאנים במרינדה עם פרושוטו, מוצרלה ובזיליקום, ו סלט תאנה עם פרושוטו, מוצרלן טרי ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה עם שרימפס אחד בכל פעם, לעשות חריץ על 3/4 אינץ ' ארוך כבסיס של שרימפס.
מניחים פרוסה אחת של מוצרלה לחתוך חריץ, ואז לעטוף בסיס של שרימפס עם עלה בזיליקום, ואחריו פרוסה של פרושוטו. חזור עם שאר השרימפס.
בקערה קטנה, להקציף יחד חמאה מומסת, מיץ לימון, ופלפל שחור לפי הטעם.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. גריל שרימפס על אש גבוהה עד צ ' יפס ושרימפס רק לבשל דרך, על 2-3 דקות לכל צד.
הסר לצלחת ולהתחכך בחמאת לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.