שרימפס עם בזיליקום טרי, בסגנון תאילנדי
שרימפס עם בזיליקום טרי, סגנון תאילנדי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. 38 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, רוטב דגים, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס בזיליקום בסגנון תאילנדי עם בזיליקום-אורז קוקוס, עוף בזיליקום-סגנון תאילנדי, ו מרק עוף בסגנון תאילנדי עם בזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את רוטב הדגים, מים, רוטב סויה וסוכר בקערה קטנה ומניחים בצד. הכן את שאר החומרים, כך שתוכל להוסיף אותם במהירות כאשר הם נדרשים.
מניחים מחבת ברזל יצוק 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא הופך להיות חם מאוד, על 30 שניות.
מוסיפים את השמן ופונים למעייל את המחבת באופן שווה.
מוסיפים את השרימפס בשכבה אחת ומשאירים אותם לבשל בצד אחד, ללא הפרעה, עד שהקצוות שלהם הופכים לורודים בהירים. לזרוק היטב ולהפוך את כל הצד מבושל שרימפס עד כך הצד השני יכול לבשל, ללא הפרעה, במשך 15 שניות.
מוסיפים את הבצל והשום וזורקים היטב. מבשלים 1 דקה, משליך מדי פעם, עד הבצל מתרכך והופך ריחני ומבריק; להמשיך לזרוק כך שהוא wilts ומתרכך אבל לא לשרוף.מערבבים את תערובת רוטב הדגים כדי לוודא שהסוכר מומס ושופכים אותו סביב הקצוות של המחבת. לזרוק היטב כדי לתבל את השרימפס עם הרוטב, אז בואו לבשל, ללא הפרעה, רק עד השרימפס מבושלים דרך והרוטב מבעבע.,
מוסיפים את הבצלים הירוקים, הכוסברה והצ ' ילה וזורקים היטב.
מוסיפים את הבזיליקום למחבת וזורקים היטב. מבשלים 10 שניות ויוצקים על מגש הגשה עמוק מספיק כדי להחזיק קצת רוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.