שרימפס עם פנה וסקווש
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: שרימפס-ו-סקווש פנה, פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}, ו פנה עם דלעת סקווש.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד אל דנטה, כ-8 עד 10 דקות.
מסננים, ויוצקים לתוך קערה גדולה.
בינתיים, שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים בסקווש וקישואים, ומבשלים 10 דקות. מערבבים שרימפס, ומבשלים 3 דקות. מערבבים במיץ לימון, בזיליקום, אורגנו, מלח, פלפל ושום. לבשל 2 דקות יותר.
יוצקים שרימפס ורוטב לתוך קערה גדולה עם פסטה.
מפזרים עירית ופרמזן, ומערבבים לשלב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.