שרימפס עם רוטב שום
שרימפס עם רוטב שום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 651 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו זנגביל, חומץ אורז, ערמוני מים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו שרימפס עם רוטב שום, שרימפס עם רוטב שום, ו שרימפס מתובלן ברוטב שום (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן עד שהוא מגיע 360 מעלות F בווק או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
לדלות את השרימפס גלם בעמלת התירס. מטגנים בקבוצות, כדי לא צפיפות המחבת, עד החיצוני שלהם פריך, על 4 עד 5 דקות. עם כפית מחוררת, להסיר את החסילון מן השמן ולשים אותם על צלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
עבור הרוטב: בקערה קטנה, להקציף יחד את הסוכר החום, רוטב סויה, חומץ, מרק ירקות ו קורנפלור. תניח את הקערה בצד.
מחממים את שמן קנולה בווק או במחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את הבצל, שום וג ' ינג ' ר ומערבבים במשך 30 שניות.
מוסיפים את הפלפל ומבשלים עוד 30 שניות.
יוצקים את הרוטב מוכן ומבשלים עד שהרוטב מתעבה. מערבבים את הברוקולי ואת ערמוני מים ומבשלים 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את השרימפס ומטגנים במשך 1 דקה יותר.
מעבירים את השרימפס ברוטב שום לקערה ומגישים חם עם אורז מבושל.