שרימפס-פסטו פיצה
שרימפס-פסטו פיצה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה סביב 32 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פסטו גינה, שרימפס, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו שרימפס-פסטו פיצה, פלפל אדום פסטו ופיצת שרימפס, ו שרימפס בגריל & פיצה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל בישול קר באח של גריל עם ספריי בישול, ומניחים על גריל. מחממים גריל לחום 350 (בינוני).
לקלף שרימפס, לחתוך חצי לאורכו; יין, אם תרצה.
בצל מטוגן, פלפל, מלח ופלפל ב 1/2 כפית. שמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני 5 דקות או עד מכרז.
העברת תערובת בצל לקערה גדולה. שרימפס מטוגנים בשארית 1 כפית. שמן חם 3 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.
מוסיפים שרימפס לתערובת בצל, וזורקים.
מחלקים בצק ל 6 מנות שוות. מפזרים מעט קמח על משטח גדול.
גלגל כל חלק לתוך סיבוב 6 אינץ '(בערך 1/4 אינץ'). בזהירות להעביר כדורי בצק פיצה ללוח חיתוך או תבנית אפייה מפוזרת עם קמח תירס.
שקופית פיצה בצק סיבובים על סבכת בישול של גריל; להפיץ פסטו גינה על סיבובים, העליון עם תערובת שרימפס.
מפזרים כל אחד עם 2 כף. גבינת פרמזן.
גריל, מכוסה במכסה גריל, 4 דקות. לסובב פיצות רבע סיבוב, וגריל, מכוסה במכסה גריל, 5 עד 6 דקות יותר או עד קרום פיצה מבושלים.
* פסטו קנה בחנות קירור ניתן להחליף.
הערה: ניתן לבצע סיבובים בודדים של בצק פיצה מראש.
מרדדים לפי ההוראות, ומניחים בין חתיכות נייר שעווה זרועים קמח וקמח תירס; מניחים בשקית פלסטיק בגודל zip-top גלון. שקית חותם, וצינה 8 שעות.