קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

שרימפס צ'וריסו פאייה עצלה

שרימפס צ'וריסו פאייה עצלה
מתכון שרימפס צ'וריסו Lazy Paellan מוכן בערך 15 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 130 אוהדים. גשו לסופר וקנו אפונים, פטרוזיליה שטוחה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו פאייה עם שרימפס עוף וצ'וריסו, שרימפס מהיר פאייה צ'וריסו, ו פאייה מחבת עם צ'וריסו, מולים ושרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הזעפרן בקערה קטנה לכסות עם 2 כפות מים רותחים. להפריש תלול. בינתיים, לבשל את האורז על פי הוראות החבילה. ואז לנקז, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בעוד האורז מתבשל, מחממים את שמן הזית במחבת רחבה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
3
מוסיף את צ ' וריסו ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא משחרר שמן אדום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, כ 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
5
מוסיף את השרימפס, ומבשלים עד ורוד כמעט לחלוטין, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מוסיפים את האפונה, ומבשלים עד שהשרימפס ורוד ואטום והאפונה מופשרת, 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
7
לדחוף את השרימפס וצ ' וריסו לצד של המחבת ולהוסיף את האורז סחוט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
8
מוסיפים את הזעפרן ואת המים שלו. מערבבים את הזעפרן לתוך האורז ומבשלים עד המחבת יבשה. לאחר מכן, מערבבים את השרימפס וצ ' וריסו ואפונה מפינות המחבת. מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
זעפרןזעפרן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוסנקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
9
צעד אופציונלי: מניחים את הפאייה בתבנית אפייה של 8 אינץ 'על ידי 8 אינץ', ומטפטפים את החלק העליון עם 1 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
מניחים תחת מטלית חמה רק עד שהאורז הופך פריך מעט.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.