שרימפס צ'וריסו פאייה עצלה
מתכון שרימפס צ'וריסו Lazy Paellan מוכן בערך 15 דקות. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 130 אוהדים. גשו לסופר וקנו אפונים, פטרוזיליה שטוחה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו פאייה עם שרימפס עוף וצ'וריסו, שרימפס מהיר פאייה צ'וריסו, ו פאייה מחבת עם צ'וריסו, מולים ושרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הזעפרן בקערה קטנה לכסות עם 2 כפות מים רותחים. להפריש תלול. בינתיים, לבשל את האורז על פי הוראות החבילה. ואז לנקז, ולהניח בצד.
בעוד האורז מתבשל, מחממים את שמן הזית במחבת רחבה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיף את צ ' וריסו ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא משחרר שמן אדום, על 1 דקה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, כ 45 שניות.
מוסיף את השרימפס, ומבשלים עד ורוד כמעט לחלוטין, כ 2 דקות.
מוסיפים את האפונה, ומבשלים עד שהשרימפס ורוד ואטום והאפונה מופשרת, 1 דקה יותר.
לדחוף את השרימפס וצ ' וריסו לצד של המחבת ולהוסיף את האורז סחוט במרכז.
מוסיפים את הזעפרן ואת המים שלו. מערבבים את הזעפרן לתוך האורז ומבשלים עד המחבת יבשה. לאחר מכן, מערבבים את השרימפס וצ ' וריסו ואפונה מפינות המחבת. מערבבים את הפטרוזיליה ומגישים
צעד אופציונלי: מניחים את הפאייה בתבנית אפייה של 8 אינץ 'על ידי 8 אינץ', ומטפטפים את החלק העליון עם 1 כפית שמן זית.
מניחים תחת מטלית חמה רק עד שהאורז הופך פריך מעט.