קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

שרימפס צ'יפוטלה בגריל

שרימפס צ'יפוטלה בגריל
שרימפס צ'יפוטלה בגריל נטול גלוטן, ופסקאטריאן הר העבודה. מנה אחת מכילה 27 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 60 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. לכו לחנות ואספו סוכר חום, שרימפס, כוסברה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 4141 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: שרימפס צ'יפוטלה בגריל, שרימפס בגריל ליים צ'יפוטלה, ו שרימפס בגריל ליים צ'יפוטלה.

הוראות

1
בסיר קטן מביאים לרתיחה את הסוכר החום, הצ ' יפוטלים, רוטב האדובו, השום, המים, מיץ הליים, השמן והמלח. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשהטורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
שמן פלפלשמן פלפל
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש; מצננים לחלוטין.
3
מעבירים תערובת לשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מוסיפים את השרימפס; חותם שקית ולהפוך מעיל. מקררים עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
בינתיים, שלב את מרכיבי הרוטב; מצננים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
מסננים וזורקים את המרינדה. השחילו שרימפס על שיפודי עץ ממתכת או ספוגים. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וציפו קלות את מתלה הגריל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
שיפודי עץשיפודי עץ
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
גריל שרימפס, מכוסה, על אש בינונית או צולה 4 אינץ'. מן החום במשך 6-8 דקות או עד שרימפס להפוך ורוד, הופך פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
סנט פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן
סנט פרנסיס סונומה מחוז סוביניון בלאן
יפה ובהיר, סוביניון בלאן זה מציע ניחוחות מרעננים של מלון טל דבש ותפוח ירוק המגובה במינרליות קרירה. תווים טרופיים עדינים מובילים לגימור פריך של פרי אבן והדרים.