שרימפס צ'רלסטון ודגנים
המתכון צ'רלסטון שרימפס גריסים מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 311 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שמן זית, חצי-חצי, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו שרימפס ודגנים מ 'האחים לי צ' רלסטון מטבח, שרימפס צ'רלסטון ודגנים עם רוטב סרטנים כחול טאסו, ו Charleston Hominy from ' The Lee Bros. Charleston Kitchen (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדולה, לחמם את השמן על חום בינוני.
מוסיף את הבייקון, בצל ופלפל פעמון ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתרככים, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות.
מוסיף את היין הלבן ולתת לו בועה עד שהוא התאדה בעיקר, על 1 דקה.
בקערה קטנה, לשלב את עמילן התירס עם 1 כף של מרק העוף ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את המרק שנותר למחבת יחד עם תערובת חצי וחצי ואת תערובת קורנפלור. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות, עד מעובה מעט.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד אטום, על 3 דקות.
בינתיים, לבשל את שיבולת השועל על פי הוראות החבילה.
מגישים את השרימפס ורוטב מעל הדגנים ולמעלה עם הבצל הירוק.