קושיקשה
מוכן ב10 דק.
מנות40
ציון בריאות1
מגזין

שרימפס, צדפה ובשר חזיר שומאי

שרימפס, צדפה ובשר חזיר שומאי
מתכון זה מספק 40 מנות. עם 237 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך ביצה לבן, חזיר טחון, אפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו שרימפס שומאי, Shumai שרימפס מרוסק, ו שומאי עם סרטן וחזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מערבבים את השרימפס, צדפות, חזיר, זנגביל, כוסברה, שאלוט, חומץ, שמן שומשום וחלבוני ביצה במעבד מזון. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את עמילן התירס ומיץ לימון ודופק כדי לשלב -- אני אוהב שלסתימות שלי יש מעט מרקם. (לחלופין קוצצים את השרימפס וצדפות דק ואז מוסיפים את החזיר, זנגביל, כוסברה וחומץ וקוצצים יחד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מעבירים את התערובת לקערה ומערבבים במהירות בחומץ, שמן שומשום, חלבוני ביצה, תיבול, עמילן תירס ומיץ לימון.)
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
גויה סאזוןגויה סאזון
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
כדי להפוך את שומאי: להחזיק עטיפה wonton ביד שלך. כף 1 כף של המילוי למרכז העטיפה (לשטוף את הכף במים קרים כך המילוי לא מקל). לאסוף את הקצוות של העטיפה סביב המילוי וללחוץ את הצדדים יחד עם האצבעות שלך להרכיב כוס קפלים קטן. (הצדדים יהיה קפלים באופן טבעי, משאיר את המילוי חשוף מעט.) הקש על הכופתה על השולחן כך התחתון הוא שטוח והוא עומד זקוף ואז להפריש על תבנית אפייה. חזור עם העטיפות שנותרו ומילוי. מעל כל שומאי עם אפונה. (אתה יכול להקפיא כל מילוי שאריות.)
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
שמן קלות את החלק התחתון של ספינת במבוק ואז בשורה אותו עם עלי הכרוב. לעמוד כופתאות ב steamer בשכבה אחת דואג שהם לא נוגעים זה בזה. (ספינת קיטור 10 אינץ ' יהיה להכיל 12 shumai). להביא על 2 סנטימטרים של מים לרתיחה בווק. מניחים את ספינת הבמבוק בווק, מכסים אותו עם מכסה הבמבוק ואדים עד השומאי מרגיש מוצק, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מגישים את שומאי מיד מעוטר בצלים ירוקים מלווה רוטב סויה או רטבי טבילה על פי בחירתך.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.