שרימפס צלוי עם זיגוג משמש-קארי
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שימורי משמש, שמן צמחי, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: שרימפס צלוי עם זיגוג משמש-קארי, מבשלים את הספר: שיפוד שרימפס עם זיגוג משמש-קארי, ו צדפות משופדות עם זיגוג קארי משמש.
הוראות
בכוס רדודה או צלחת פלסטיק, מערבבים שמן, שימורים, חומץ, חרדל, אבקת קארי ושום.
הוסף שרימפס; פנה מעיל עם זיגוג. מכסים ומקררים 15 עד 30 דקות.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
הסר שרימפס מן זיגוג; זיגוג מילואים. על שישה שיפודים 10-12 אינץ', שרימפס חוט, משאיר שטח 1/4 אינץ ' בין כל אחד. (אם משתמשים בשיפוד במבוק, להשרות במים 30 דקות לפני השימוש.)
כסה ובקבובי גריל מעל חום בינוני 6 עד 8 דקות, צחצוח מספר פעמים עם זיגוג וסיבוב פעם אחת, עד שרימפס הם ורודים ומוצקים. בטל כל זיגוג שנותר.
מניחים חסה גרוסה על מגש; לארגן קבבים על גבי.