קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

שרימפס צלוי עם זיגוג משמש-קארי

שרימפס צלוי עם זיגוג משמש-קארי
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שימורי משמש, שמן צמחי, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: שרימפס צלוי עם זיגוג משמש-קארי, מבשלים את הספר: שיפוד שרימפס עם זיגוג משמש-קארי, ו צדפות משופדות עם זיגוג קארי משמש.

הוראות

1
בכוס רדודה או צלחת פלסטיק, מערבבים שמן, שימורים, חומץ, חרדל, אבקת קארי ושום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קאריאבקת קארי
משמרמשמר
חרדלחרדל
חומץחומץ
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
2
הוסף שרימפס; פנה מעיל עם זיגוג. מכסים ומקררים 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
זיגוגזיגוג
3
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
הסר שרימפס מן זיגוג; זיגוג מילואים. על שישה שיפודים 10-12 אינץ', שרימפס חוט, משאיר שטח 1/4 אינץ ' בין כל אחד. (אם משתמשים בשיפוד במבוק, להשרות במים 30 דקות לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
זיגוגזיגוג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
5
כסה ובקבובי גריל מעל חום בינוני 6 עד 8 דקות, צחצוח מספר פעמים עם זיגוג וסיבוב פעם אחת, עד שרימפס הם ורודים ומוצקים. בטל כל זיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
מניחים חסה גרוסה על מגש; לארגן קבבים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חסהחסה
7
מקשטים עם פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה