קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

שרימפס צלוי עם פפיטה פסטו

שרימפס צלוי עם פפיטה פסטו
שרימפס קלוי עם פפיטה פסטו הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, pepitas, שרימפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פילאף Multigrain גזר קלוי עם פפיטה פסטו, חלפיניו צלוי-אמנון ליים עם כוסברה-מנצ'גו - פפיטה פסטו קישואים, ו פפיטן ופטרוזיליה פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 F. על תבנית אפייה מעוטרת, זורקים את השרימפס עם קאיין, 1 כף שמן, וכפית כל מלח ופלפל שחור. צלוי עד אטום לאורך, 8 עד 10 דקות.בינתיים, במעבד מזון, לשלב את pepitas, פטרוזיליה, כוסברה, את כוס השמן הנותרת, וכפית כל מלח ופלפל שחור לעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מגישים עם שרימפס לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.